Ajankohtaista

Ajankohtaiset asiat

10.5.2022 TOUKOKUUN LOPPU LÄHESTYY

Kertakaikkisesti, päivät viuhuvat ohitse silmänräpäyksessä ja toukokuun loppu kolkuttelee nopeammin kuin huomaakaan. 29.5 on näillä näkymin viimeinen työpäiväni Kalevassa, jonka jälkeen työpöytäni rantautuu Nokian Kankaantakaan. Jos voimassaolevassa sarjakortissasi on vielä käyntejä jäljellä ja haluat käyttää niitä Kalevassa, niin kannattaa tutkailla kalenterista sopivaa ajankohtaa.Jos olet epävarma sarjakorttisi tilanteesta, niin ole yhteydessä moninaisten viestimisväylien kautta: 

Puh/whatsapp: 044 244 9630

email: markus@katteinvaki.fi

Facebookin yksityisviestillä.

Aurinkoista toukokuuta, hyvä herrasväki!

-Markus

4.4.2022 VARPULLA UUDET KOTISIVUT 

Toimitilamuutoksia on tosiaan tulossa toukokuun alusta ja Varpu siirtyy tekemään hommia Ilmarinkatu 30:een. Uudet kotisivut infoineen löydät osoitteesta www.varpuhieroo.fi

Muutoksen myötä uusien nettisivujen lisäksi aukeaa myös uusi ajanvaraus. Huhtikuun vapaat ajat voit vielä varata vanhan nettisivun timmalinkin kautta www.triggeredhieronta.fi/ajanvaraus 

Toukokuusta eteenpäin varattavat ajat Ilmarinkadulle löydät osoitteesta www.varpuhieroo.fi/ajanvaraus

Puhelinnumero pysyy samana joten jos jotain akuuttia kysymystä tulee niin nopeiten saat mut kiinni numerosta 0401980982 joko tekstiviestillä tai soittaen.

-Varpu


16.2.2022

Meillä tulee kesään mennessä muutoksia toimintaamme. Markus on kodin muuton vuoksi alkamassa siirtämään toimintaansa hiljalleen Nokialle ja viimeistään heinäkuussa ottaa vastaan enää Nokialla.

Varpun osalta tilanne on vielä auki, että jatkuuko toiminta normaalisti vanhassa osoitteessa vai tuleeko siirtyminen uuteen osoitteeseen. 

Tiedotamme lisää sitä mukaan, kun tilanne kehittyy.

Nyt onkin hyvä hetki tarkistaa sarja- ja lahjakorttisi tilanne. Jos on epäselvyyksiä sen voimassaoloajasta tai muuta kysyttävää sen käyttämisestä, niin ole meihin yhteydessä.


Menneen talven lumet

26.5.2021

Meillä käy nyt molemmilla myös Eazybreak hierontaetu! 

8.7.2020

Vielä ehtii ennen mun lomia hierontaan 🙌
Loman aikana mulle voi laittaa viestiä ja sähköpostia, vastailen niihin viimeistään kun palaan töihin. Jos on jotain akuuttia niin Markuksen saa kiinni myös puhelimella ja sähköpostilla :)
-Varpu Triggerediltä

Hyvää ja turvallista juhannusta!

Ensi viikolla sorvin ääressä Varpu tiistaista 23.6 eteenpäin ja Markus palaa töihin lomilta 29.6.


Kevät 2020 Asiakaspalautekysely, jossa kysyttiin meillä ensimmäistä kertaa käyneiden hoitokokemuksesta. Kyselytulokset ja kirjalliset palautteet löytyvät kuvaa klikkaamalla!