Tietoa meistä

Triggered hierojat

Pääset tutustumaan meihin täältä! 

Markus

2013 Koulutettu hieroja/urheilijan lihashuolto

2018 Voimavalmentaja (Trainer4You)

2016-2018 Fysioterapiaopintoja 72op edestä

2021 Urheiluhieroja EAT (Niska-hartiaseudun, pään ja purentaelimistön kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen; ylä- ja alaraajakipuisen potilaan toimintakyvyn edistäminen ja urheilijan lihashuolto) 

2020-2022 Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen erikoistuva

Rovaniemeltä lähtöisin oleva, Tampereella vuodesta 2010 asunut, elämäntapaopiskelulla itseään kiusaava/viihdyttävä herrasmies.

Ruumiinkulttuuri on ollut kiinnostukseni kohteena niin kauan kuin muistan. Liikuntataustana vuodesta 1999 voimanostotyylinen voimaharjoittelu, juniorina lyhyt kilpaura amatöörinyrkkeilyssä ja salibandy. Päälaji kuitenkin voimanosto ja kilpailua penkkipunnerruksessa SM-tasolla. Lisäksi kesäisin minut löytää kiroilemasta polvet tohjona tunturin rinteestä ja vuoden ympäri hakataan kiviä pöytään Go-lautapelin muodossa.

Pyrkimys jatkuvaan kehitykseen ja vammojen/vaivojen kanssa kamppailu ovat ruokkineet kiinnostustani terveyteen, kehon rakenteeseen/toimintaan ja lihashuoltoon.

Hoitotyylini muovautuu aina yksilöllisesti sen mukaan mitä yhdessä asetetaan tavoitteeksi. Välillä käytetään enemmän liikettä käsittelyn tukena, välillä vähemmän.

Hoidon yksi tärkeistä tavoitteista kivunhoidon ja rentoutumisen lisäksi on lisätä asiakkaan ymmärrystä kehostaan ja kuinka yksilön arkiset toiminnat ilmenevät kehossa. Lisäksi annan ohjausta ja neuvontaa kuinka asiakas voi itse vaikuttaa johonkin kokemaansa ongelma-alueeseen.

Varpu

2018 koulutettu hieroja/urheiluhieroja

2020 TMD- purentaelimistön toimintahäiriöt

2021-2022 Urheiluhieroja EAT 

Oon Jyväskylästä Tampereelle kotiutunut muuttolintu joka valmistui  Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta elokuussa 2018 koulutetuksi hierojaksi. Aikaisemmin olen rakentanut esiintymislavoja ja ollut muutenkin monella tapaa tekemisissä esitys- ja tapahtumatekniikan kanssa. Olen myös toiminut henkilökohtaisena avustajana.

Intohimojani ovat muun muassa musiikki, tanssi, retkeily ja pilates. Urheiluhierojana hyödynnän jatkuvaa uteliaisuuttani uusia lajeja kohtaan ja omaa historiaani eri lajien parissa. Lajitaustaa löytyy muun muassa kilpauinnista, koripallosta, pilateksesta, kuntosalista, kiipeilystä, roller derbystä, erilaisista tanssilajeista jne. Nykyään harrastan dancehall tanssia, pilatesta ja kiipeilyä.

Hierojana mulle tärkeintä on se, että asiakas on tyytyväinen ja ymmärretään toinen toistamme. Pyrin aina kokonaisvaltaiseen, ongelmanratkaisukeskeiseen, vaikuttavaan ja yksilölliseen hoitoon jossa asiakas osallistuu oman hoitonsa suunnitteluun. Palveluni sisältävät klassista-, urheilu- ja mobilisoivaa hierontaa sekä nivelten liikkuvuuden edistämistä.

Jaan mielelläni tietotaitoani ihmiskehosta ja mielestä sekä kaikesta siihen kokonaisuuteen liittyvästä, jolla terveyttä ja hyvinvointia voidaan edistää.

Löydät mut instagrammista @koulutettuhieroja_varpu ja facebookista Koulutettu hieroja Varpu Vainiomäki